fbpx
z
Over Ons

Wie zijn wij.

L&M Consulting is de ultieme sparring-partner voor de moderne ondernemer. Als ondernemer bent je zelf verantwoordelijk voor je boekhouding, dus ook als het mis gaat. Daarom staat persoonlijk contact en transparantie bij L&M Consulting hoog in het vaandel. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het verzorgen van alle voorkomende belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening voor uw bedrijf, in welke rechtsvorm dan ook. Uiteraard verzorgen wij ook belastingaangiften voor particulieren.

Kwaliteit en aanvaardbare kosten.

L&M Consulting startte op 1 januari 2017 en heeft sindsdien vele klanten voor u geholpen. Onze klantenportfolio bestaat uit startups, internationale corporaties en MKB klanten. L&M Consulting is daarnaast ook gespecialiseerd in het adviseren van freelancers en zzp’ers. Vast tarief? Alles uitbesteden? Iets anders? Bij L&M is alles mogelijk!

Vertrouwens relatie.

Goed beschouwd is dit het belangrijkste argument om voor L&M te kiezen. Middels een kennismakingsgesprek kunnen wij elkaar beter leren en orienteren of de klik aanwezig is om de noodzakelijke vertrouwensrelatie vorm te geven.

Netwerk.

Bij complexe vraagstukken kunnen wij altijd terugvallen op onze brede netwerk van professionals. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor de complexere en/of grotere vraagstukken/projecten.