fbpx
a

Diensten

Administratie

L&M Consulting werkt met simpele online oplossingen die jouw administratie overzichtelijk en veilig maken. Heb je al een eigen oplossing? Geen probleem! L&M heeft 10+ jaar ervaring met tientallen boekhoudprogramma’s. Bij L&M hoeft u hierdoor niet persé van boekhoudprogramma te veranderen wanneer wij u gaan ondersteunen. Afhankelijk van u wensen kunnen wij u ondersteunen bij uw administratie. U kunt de volledige administratie aan ons uitbesteden of een deel zelf doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Loonadministratie

De loonadministratie kan elke maand veel werk zijn en daarom maken we het je graag makkelijk. Zo verzorgen we de maandelijkse loonadministratie, de loonstroken, de aangifte loonheffingen en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Accountancy

Het juist en volledig administreren van je boekhouding geeft veel rust, maar wat vertellen eigenlijk de cijfers. Wat is het verhaal achter de cijfers. Met onze accountancy achtergrond denken wij met u mee bij praktische vragen zoals:

  • Hoe zit mijn jaarrekening eruit?
  • Wanneer kan dividend uitgekeerd worden?
  • Wat is de ontwikkeling van de brutomarge en de hoogte van de voorraad?
  • Is mijn inkoopbeleid in orde?
  • Hoe kan ik mijn rekening-courant als aandeelhouder het beste aflossen?
  • Heb ik alles fiscaal optimaal geregeld of zijn er zaken die ik anders moet aanpakken?

Dit en veel meer zijn vragen waar wij u mee kunnen helpen.

L&M is jouw sparring-partner en je eigen “personal CFO”. Benieuwd naar je nieuwe collega? Neem dan gerust contact met ons op.

Belastingen

Leuker kunnen ze het niet maken, maar ook niet makkelijker! Voor een ondernemer is het ontzettend lastig om naast de dagelijkse zaken zich ook bezig te houden met alle belastingen van dien. De fiscale regels en wetten veranderen geregeld en zonder vakkundig advies of opvolging kan het zo zijn dat je teveel belasting betaald. L&M Consulting heeft jarenlange ervaring opgebouwd nationaal en internationaal en met onze ervaringen kunnen wij u altijd van de juiste advies voorzien. Benieuwd naar onze expertise? Neem dan gerust contact met ons op.

Interim

Bij onze interim-dienstverlening kunt u denken een tijdelijke vervanging bij bijvoorbeeld ziekte of langdurig verlof, het wegwerken van grote achterstanden of het inwerken of begeleiden van nieuwe medewerkers. Met onze uitgebreide netwerk van professional zijn wij in staat om u binnen “no-time” te voorzien van gescreende en geschikte kandidaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.